H. Carstensen / En malerforretning i Sønderjylland

Malerfirmaets historie


H. Carstensen Malerforretning blev etableret i 1906 af malermester Hans Carstensen, som havde værksted i Gåskærgade i Haderslev. I 1934 gik sønnen Hans Christian Carstensen ind i firmaet. Grundlæggeren trak sig tilbage i 1950 og Hans Christian Carstensen i 1979, og malerforretningen blev overtaget af dennes søn, Peter Carstensen.

Peter Carstensen omdannede firmaet til et anpartsselskab i 1975 og drev firmaet frem til august 2003, hvor Carstensen-generationen sluttede, da malermester John Jensen overtog H. Carstensen Malerforretning og samtlige ansatte. Den 1. februar 2017 overtog Klaus Blaske Nielsen virksomheden og alle ansatte, malermester Gregers Pedersen blev ansat som daglig leder.

I 1979 var malerværkstedet flyttet til Christiansfeldvej 66 i Haderslev, i nye store og lyse lokaler. På Christiansfeldvej, hvor malerfirmaet stadig har domicil, med plads til både lager, malerværksted, sprøjterum og kontor.

I dag er malermester Gregers Pedersen daglig leder af forretningen som er et ApS. Gregers Pedersen er udlært malersvend, og er tidligere malersvend i H. Carstensen Malerforretning. Gregers Pedersen har gennemgået Danske Malermestres konduktør og leder-uddannelse.malerforretning Sønderjylland, historie